Cruising

Det er fredt at have et godt greb i vejen, så du kan cruise ned ad gaden eller lave slalom ned af de stejle bakker.

Cruising / Introduktion

Køb Cruiser Longboard Køb Hjul Køb Komponenter

Cruising er hvad ordet antyder, cruising. Altså det at køre rundt på et longboard, fordi du kan lide det og synes det er sjovt. Stilen cruising er anderledes for downhill, freeride og freestyle fordi det her, ikke handler om den højeste hastighed, de længste slides eller de mest aggresive tricks. Når du cruiser rundt på dit longboard, nyder du at være fri og har et afslappet og behageligt stand. Cruising er derfor med tiden blevet et synonym for transportation, da det er komfort og mode der er i højsædet når du cruiser på dit longboard.

Cruising / Boardets kvaliteter

Køb Cruiser Longboard Køb Hjul Køb Komponenter

Når hastighed og aggresivitet ikke er det vigtigste i cruising, så kan du i realiteten cruise på et hvilket som helst longboard.

Longboard decks med en god mængde flex er dog mest egent til cruising, fordi det har egenskaber som er sjovere ved lave hastigheder. Flexet giver dig mulighed for at arbejde energi i boardet, så det er mere behageligt at pushe og pumpe boardet.

For at opnå et komfortabelt ride, bruges bløde store longboard hjul som lader dig køre over ujævnheder ufortrødent, samt bløde bushing og trucks med høj vinkel for du lettere kan dreje ved lave hastigheder.

 Cruising / Anbefalet Setup

Køb Cruising Deck Køb Hjul Køb Trucks Køb Komponenter