Carving

Det er fredt at have et godt greb i vejen, så du kan cruise ned ad gaden eller lave slalom ned af de stejle bakker.

Carving / Introduktion

Køb Carving Longboard Køb Hjul Køb Komponenter

Carving er en stil, hvor kraftige sving har til formål at sænke farten. Carving er derfor ofte en overset disciplin som bliver forvekslet med cruising eller sliding. Carving sker på bakker med hældning, hvor det gælder om at holde farten nede ved at lave skarpe sving. Linjen ned at bakken består af nogle brede S-mønstre og følelsen minder om snowboarding eller surfning.

Carving / Boardets kvaliteter

Køb Carving Longboard Køb Hjul Køb Komponenter

For at opnå et flow i carving, søger man et board som hurtigt kan skifte retning og er flexy. Longboards som er egnet til carving har ofte camper som tillader dig at oplagre energi i ethvert sving. Den oplagrede energi frigives i hver slutning af svinget, og hjælper til at slutte og starte et nyt sving smooth.

Mellembløde hjul hjælper til at holde tracktion så du ikke begynder at slide i svingene. Mellemstore hjul hjælper til at rulle over ujævnheder og holde et godt rullemomentum.

Der findes mange carvingtrucks på market, nogle med lavere tyngdepunkt eller mindre vende radius. Uanset hvad man vælger kan man sagten bruge almindelige trucks og mellembløde bushings.

Carving / Anbefalet Setup

Køb Carving Deck Køb Hjul Køb Trucks Køb Komponenter

  • Flexy deck med camper
  • Mellembløde og størrelse hjul
  • Carving- eller almindelige trucks
  • Mellembløde bushings